Over ons

 

 

Van traditionele thuiszorg naar Persoonlijk Assistent!

 

Beeuwkes Thuisservice springt sinds 2016 in het gat dat door alle veranderingen in de thuiszorg is achtergelaten. Vol enthousiasme bemiddelen wij Persoonlijk Assistenten. Met een rijke ervaring in de traditionele thuiszorg als basis en veel nieuwe, toekomstbestendige ideëen en ambities. Dankzij onze Persoonlijk Assistenten blijft u comfortabel en zelfstandig in uw eigen huis wonen.

Onze contactgegevens vindt u hier.

 Ries Beeuwkes

 

Ries Beeuwkes is sinds 1973 werkzaam in de zorg. Zijn vroegere bedrijf Beeuwkes Thuiszorg was van 1988 tot 2011 een begrip in Midden-Nederland. Innovatie in de zorg heeft altijd zijn warme belangstelling gehad en in 2001 kreeg Beeuwkes Thuiszorg daarom ook de prijs voor Beste Ondernemers Visie.

 

De recente veranderingen in de zorg zorgden bij Ries weer voor volop nieuwe ideeën. Samen met dochter Rianne heeft hij daarom Beeuwkes ThuisService opgezet. Een concept dat past bij deze tijd en u unieke flexibiliteit biedt.

 

 

Je moet niet op de gebaande paden blijven of achterom kijken, maar juist vooruitzien en meedenken met de klant. Wij willen maatwerk bieden voor comfortabel thuiswonen.Ries is tevens actief als consultant voor innovatie in de zorg. Hij doet dit via Beeuwkes Care.

Beeuwkes thuiszorg beeuwkes careRianne Beeuwkes

 

Rianne Beeuwkes heeft de afgelopen jaren gewerkt als zorgcoördinator. Zowel bij het vroegere Beeuwkes Thuiszorg, als bij een bemiddelingsbureau voor thuiszorg. Daarnaast heeft zij ervaring op het gebied van Personeel en Organisatie.

 

De mens staat bij Rianne centraal. Zowel de klant als de Persoonlijk Assistent. Ze wil dat alle partijen kunnen vertrouwen op een duurzame relatie, zodat de klant langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.


Het maken van de juiste match is haar uitdaging!

 

 

Ik wil me met hart en ziel inzetten voor mensen en voor kwaliteit. Om er voor te zorgen dat de Persoonlijk Assistent met volle inzet en plezier ondersteuning kan geven.