Past dit in mijn situatie?

 

Voor wie?

Vraagt u zich af of een Persoonlijk Assistent iets voor u is? U kunt altijd even contact opnemen om uw persoonlijke situatie te bespreken. Kijk ook hieronder voor wat meer informatie over de financiële aspecten. Het is voor iedereen anders en we leveren graag maatwerk. Ook mensen met een PGB kunnen bij ons mantelzorgondersteuning aanvragen.

 

 

Zelfstandig dienstverleners

Onze Persoonlijk Assistenten zijn zelfstandig ondernemers, meestal zzp'ers. Ze zijn enthousiast, zetten vaak net een stapje extra, zijn gemotiveerd en gaan niet zitten wachten tot iemand ze vertelt wat ze moeten doen. Daarnaast zijn ze flexibel, wat voor u erg handig kan zijn. Onze Persoonlijk Assistenten zijn bovendien vaak erg ervaren.

 

Wij gaan persoonlijk met u in gesprek om te kijken wie van onze Persoonlijk Assistenten het beste bij u past. De klik is voor ons heel belangrijk. Afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die u nodig heeft, proberen we zoveel mogelijk met één of twee vaste assistenten te werken. Dat geeft rust en vertrouwen.

 

 

Thuishulp en de Fiscus:
Wie gaat dat betalen?

Veel mensen vragen zich af of particuliere inhuur van ondersteuning geschikt is in hun situatie. Of een Persoonlijk Assistent via Beeuwkes ThuisService ook iets voor u is, hangt inderdaad van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van uw inkomen.

 

Daarom hebben we een artikel geschreven over de mogelijkheden van thuishulp en de kosten. Voor veel mensen is het namelijk uiteindelijk voordeliger om particulier hulp te regelen dan via de gemeente. Wel kunt u vaak - als u dat heeft - uw PGB gebruiken om onze dienstverlening in te zetten. Download het artikel over particuliere thuishulp hier.  Meer informatie over PGB's kunt u krijgen bij Per Saldo.

 

In Plus Magazine verscheen in september 2015 een ander interessant artikel, met berekeningen. Het geeft een helder overzicht van de verschillende mogelijkheden. Laat u de fiscus ook bijdragen aan uw wooncomfort? Lees het artikel 'Goedkopere thuishulp dankzij de fiscus' hier.