Thuiszorg

 

Van traditionele thuiszorg...


Vroeger was alles anders. De traditionele thuiszorg omvatte naast medische handelingen ook huishoudelijke hulp en licht-verzorgende activiteiten zoals wassen en aankleden.

 

Dit soort zorg werd vergoed, maar was aan allerlei protocollen gebonden. Een paar minuten om te douchen, een paar minuten om te stofzuigen en vrijwel geen tijd meer voor een praatje. En voor de ene taak moest iemand anders komen dan voor de andere.

 

Door de recente veranderingen in de zorg is veel van dit soort thuiszorg weggevallen. Dat is voor veel mensen erg vervelend. Daarom stapt Beeuwkes ThuisService in het gat dat de bezuinigingen achterlieten.

 

 

...naar Persoonlijk Assistent

 

De veranderingen in de zorg bieden ook kansen. Kansen om het anders en vooral beter te gaan doen. Kansen om kwaliteit te bieden. Om er voor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk comfortabel en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

 

Daarom gaat het bij Beeuwkes ThuisService niet over thuishulpen of protocollen. Wij stellen de klant en zijn of haar wensen centraal. U krijgt een Persoonlijk Assistent, die komt doen wat op dat moment nodig is.

 

Misschien moet er gewassen worden, of gestofzuigd. Maar onze Assistenten kunnen ook met u mee om een boodschap te doen of naar de tandarts te gaan. U bepaalt wat nodig is!

 

 thuishulp en thuiszorg aangeboden, huishoudelijke hulp, mantelzorg, seniorenservice, mantelzorgondersteuning, ouderen, senioren, zelfstandig wonen